Πολιτική της A.L.S. για την προστασία
των προσωπικών δεδομένων

Η A.L.S. Ltd δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι προσωπικές πληροφορίες που είναι στη διάθεσή μας θα διαφυλαχθούν σύμφωνα με την εσωτερική πολιτική ασφαλείας μας και το νόμο.

Οι πληροφορίες δεν θα κυκλοφορήσουν εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τις πληροφορίες που θα συγκεντρώσουμε για εσάς νόμιμα (σύμφωνα με τον Νόμο για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων του 2472/97).

Η A.L.S. συλλέγει μόνο στοιχεία που της επιτρέπουν να διαχειρίζεται αιτήσεις για προσφορές ή κρατήσεις.

Τα στοιχεία που συλλέγει περιλαμβάνουν: όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, στοιχεία πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας.

Από τη στιγμή που η κράτησή σας έχει διεκπεραιωθεί, δεν διατηρούνται τα στοιχεία της πιστωτικής/ χρεωστικής σας κάρτας.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους.  

Θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να αρνηθείτε την αποστολή οποιουδήποτε ενημερωτικού ηλεκτρονικού μηνύματος από εμάς στο μέλλον.

Οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας είναι ακριβείς και ενημερωμένες. Μπορείτε να τις ελέγξετε αποστέλλοντάς μας ένα e-mail. Αν βρείτε οποιεσδήποτε ανακρίβειες, θα τις διαγράψουμε ή θα τις διορθώσουμε άμεσα. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. 

 


Ιστορική αναδρομή
10% Έκπτωση
προστασία των προσωπικών δεδομένων
Όροι και προϋποθέσεις