ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Η ανάγκη για αποτελεσματική, προσωπική και επιχειρηματική προστασία είναι ένα από τα ζητούμενα της εποχής μας.
Με τις μεταβαλλόμενες κοινωνικοπολιτικές και οικονομικές συνθήκες του κόσμου, η προσωπική προστασία έχει γίνει ένα αναπόσπαστο μέρος της σημερινής εποχής των μεγάλων αλλαγών. Ακόμη και ο απλός πολίτης της κοινωνίας μας αισθάνεται την ανάγκη της προστασίας και η αύξηση του συναισθήματος της ανασφάλειας μεταξύ των ανθρώπων είναι αναμφισβήτητο.
Το εξειδικευμένο Τμήμα Επαγγελματιών Συνοδών Ασφαλείας αναλαμβάνει συνοδεία επιχειρηματιών, ανηλίκων, διευθυντών οργανισμών, καλλιτεχνών και άλλων φυσικών προσώπων.
Το Τμήμα Επαγγελματιών Συνοδών Ασφαλείας στελεχώνετε με Βετεράνους της Στρατιωτικής και Κυβερνητικής ασφάλειας και συνεργάζεται με τις Κυβερνητικές Υπηρεσίες επιβολής του νόμου .Έχει ως αποστολή την αποτελεσματική αντιμετώπιση σοβαρών και εξαιρετικά επικίνδυνων καταστάσεων. To Τμήμα είναι ειδικά εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο με σύγχρονα υλικοτεχνικά μέσα.
Δυνατότητα διάθεσης συνοδευτικών Οχημάτων με πλήρωμα και Δίκυκλα συνοδείας που διευκολύνουν στη γρήγορη αλλά και ασφαλή μετάβαση από και προς τους επιθυμητούς προορισμούς.

ΟΔΗΓΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Είτε για προσωπική χρήση ή για την επιχείρηση, είτε για τους αγαπημένους σας, η ασφαλής μεταφορά μας είναι ακριβώς αυτό - ασφαλής.

Παρέχουμε την υπηρεσία Οδηγών Ασφαλείας στους πελάτες μας.
Οι οδηγοί ασφάλειας εκπαιδεύονται στην προληπτική έννοια της ασφάλειας και ξέρουν πώς να αναγνωρίσουν και να αποφύγουν ενδεχομένως τις επικίνδυνες καταστάσεις. Λειτουργούν στο πιο υψηλό επίπεδο πίστης και επαγγελματισμού. Είμαστε πλήρως ασφαλισμένοι
Παρέχουμε τον καλύτερους Οδηγούς Ασφαλείας και τις υπηρεσίες προστασίας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 


11 Athens Olympic Games
1 Ασφάλεια Προσώπων
1 Επαγγελματικά Ραντεβού
1 Μεταφορές
1 Περιηγήσεις
1 Βραδινές Έξοδοι
1 Γάμοι
1 Yachts
1 Αεροπλάνα | Ελικόπτερα
1 Ξεναγός
1 Shopping Tour